Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Διεθνής Έκθεση Mail Art στην Ελβετία


''Γη της ελιάς''

14 – 28 Οκτώβρη 2012

ERGO Art Lab
Via alla Campagna 22
Lugano Switzerland

Επιμέλεια: Φαίδρα Ραχούτη, Νίκος Ραχούτης


Την Κυριακή 14 Οκτώβρη 2012 εγκαινιάστηκε η διεθνής έκθεση Mail Art ‘’ Γη της ελιάς’’ στο Λουγκάνο της Ελβετίας. Η έκθεση που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων διοργανώθηκε από το ERGO Art Lab και το Ευβοϊκό Κέντρο Τεχνών, με τη συνεργασία της Ελληνικής Κοινότητας του Ticino, του Φοιτητικού Συλλόγου Il Letterificio του Πανεπιστημίου της Ιταλικής Ελβετίας και την επιμέλεια της Φαίδρας και του Νίκου Ραχούτη.
Η έκθεση εντάχθηκε στα πλαίσια του ''Πολιτιστικού Μήνα'' της πόλης του Λουγκάνο, ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός ευρείας κλίμακας που γίνετε κάθε δύο χρόνια και για το οποίο επιλέχτηκαν και παρουσιάστηκαν διακόσιες εκδηλώσεις από όλους τους κλάδους της τέχνης: μουσική, θέατρο, λογοτεχνία, χορός, εκθέσεις, συνέδρια, συναυλίες, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, κ.α.


Η έναρξη της έκθεσης ‘’ Γη της ελιάς’’ έγινε συνοδεία κουαρτέτου κλαρινέτων με τους μουσικούς Petr Michalec, Renata Rakova Oleksandr Sternat, Claudiu Danciu και την παρουσία πλήθος φιλότεχνου κοινού.


Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες αλλά και εκείνους που συνεχίζουν να μας στέλνουν έργα τους για τις επόμενες παρουσιάσεις της έκθεσης.


Ευχαριστούμε όλους τους φίλους για την παρουσία τους και την υποστήριξη.
Ευχαριστούμε επίσης τα ΜΜΕ της περιοχής Ticino της Ελβετίας για την σημαντική προβολή της έκθεσης.

Περισσότερες πληροφορίες: http://land-of-olive-trees.blogspot.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου