Σύνδεσμος Καλλιτεχνών

Σύνδεσμος Καλλιτεχνών και Φίλων
  του
Ευβοϊκού Κέντρου Τεχνών


- Ο Σύνδεσμος Καλλιτεχνών και Φίλων Art Evia  δημιουργήθηκε το 1990 με τη συμβολή μιας ομάδας σπουδαστών και φίλων καλλιτεχνών. Λειτουργεί στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Πολιτιστικής Εταιρείας ''Ευβοϊκό Κέντρο Τεχνών'' βοηθώντας και υποστηρίζοντας το έργο της.


- Δραστηριοποιείτε στους τομείς του πολιτισμού και της τέχνης με στόχο την ανάπτυξη των εικαστικών τεχνών, την καλλιτεχνική αποκέντρωση,  τη διάδοση της σύγχρονης ελληνικής τέχνης και συμβάλει ενεργά στην ανάπτυξη των πνευματικών και υλικών συνθηκών της κοινωνικής ζωής του ανθρώπου, αναδεικνύοντας αξίες όπως η ειρήνη, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, η φροντίδα για την προστασία της φύσης, το δικαίωμα για μια αξιοπρεπή και δημιουργική ζωή για όλους χωρίς διακρίσεις.
- Μέσα από την ενεργό συμμετοχή και τη συλλογική δραστηριότητα, επιδιώκετε να βοηθηθεί η καλλιτεχνική ανάπτυξη, η προώθηση και η διάδοση του καλλιτεχνικού έργου.


- Ο Σύνδεσμος είναι ανοιχτός σε όλους τους καλλιτέχνες και ιδιαίτερα στους νέους εικαστικούς και πρώην σπουδαστές του Ευβοϊκού Κέντρου Τεχνών που σήμερα είναι επαγγελματίες ζωγράφοι, γλύπτες, χαράκτες, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, γραφίστες, συντηρητές τέχνης, φωτογράφοι κ.α


Είναι ανοικτός επίσης σε όλους τους φίλους καλλιτέχνες από άλλες χώρες, κάθε ηλικίας, φύλου, χρώματος η θρησκείας, που θα ήθελαν να συμμετέχουν για να προσφέρουν τις πολύτιμες γνώσεις και ιδέες τους.


Είναι ευπρόσδεκτοι επίσης όλοι όσοι αγαπούν τα γράμματα και τις τέχνες και επιθυμούν να στηρίξουν το έργο του Ευβοϊκού  Κέντρου Τεχνών ως εθελοντές.

Περισσότερες πληροφορίες:
 http://mailartevia.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου